Training Happy? Write


Verhalen helpen ons om de wereld zin te geven en onze plaats daarin te zien. Om te begrijpen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Verhalen zijn vooral essentieel als het gaat om het vormgeven van onze identiteit. Om te begrijpen wie we zijn en hoe we zo zijn geworden. Dit is ook belangrijk voor onze werkervaring. Wanneer we betekenis ervaren op ons werk, dan kunnen we beter omgaan met stress. Het maakt ons productiever en gelukkiger.

De Gelukcentrale organiseert in samenwerking met Uitgeverij Kompas een unieke serie van 4 bijeenkomsten onder de titel Happy? Write. De bijeenkomsten zijn gericht op professionals die door de kracht van het verhaal de energie binnen teams willen managen. Die ervoor willen zorgen dat medewerkers productief zijn, terwijl zij zich lekker voelen en nieuwe uitdagingen aan blijven kunnen. Maar ze zijn ook bedoeld voor medewerkers die zelf met meer energie en positiviteit aan de slag willen.

Onder leiding van schrijver en uitgever Siebe Huizinga en sociaal psycholoog en geluksexpert Michiel Hobbelt leert een diverse groep van 10-20 professionals van elkaar hoe je door middel van schrijven meer werkgeluk, productiviteit en vitaliteit ervaart. Iedere bijeenkomst duurt 2,5 uur en kan bijvoorbeeld starten vroeg in de ochtend of aan het einde van de dag. Daarna kun je meteen met frisse moed je nieuwe skills gaan toepassen op je werk!

Je investering bedraagt 295€ ex btw. Je krijgt daarvoor een set met concrete schrijfvaardigheden en tools die je meer vat geven op de vitaliteit van je team. Het consequent inzetten daarvan leidt tot een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en een lager verloop! Plus 4 inspirerende bijeenkomsten met nieuwe, interessante contacten. En erg lekkere koffie!

Meer info of aanmelden

Klik hier

Zingeving,pijler van geluk

HAPPY? WRITE