Vitaliteit, pijler van geluk

VITALITEIT

VITALITEIT

Gelukkige mensen leven langer. Geluk draagt bij aan de gezondheid van mensen, maar het werkt ook andersom.


Geluk & gezondheid


Werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam levert tijd en energie op. Kun je jouw werkzaamheden combineren met voldoende lichaamsbeweging? Kan jij je goed concentreren op jouw werk? Is er voldoende mogelijkheid om je te ontspannen en op te laden op het werk, zodat je optimaal kunt functioneren?


Gezondheidsgedrag & sociale ondersteuning


Het bevorderen van mentale en lichamelijke fitheid verlaagt het ziekteverzuim en zorgt ervoor dat medewerkers optimaal kunnen functioneren. Gelukkige mensen gedragen zich anders, ze vertonen gezondheid bevorderend gedrag. Ze doen dus meer en vaker dingen die goed zijn voor de gezondheid. De Gelukcentrale biedt verschillende interventies om medewerkers vitaler en gelukkiger te maken.


Training werkgeluk: module Vitaliteit


Met de trainingsmodule Vitaliteit biedt de Gelukcentrale een totaal pakket aan interventies en tips om geluk & gezondheid te bevorderen. We gaan aan de slag met teams, afdelingen of individuele medewerkers. Hoe gelukkig ben je? Wat doe je voor je gezondheid? Hoe kan het bedrijf de gezondheid en het geluk bevorderen? Wat kunnen medewerkers zelf doen?

Meer trainingsmodule Vitaliteit >>