Training Gelukkig thuiswerken


Het doel van de training is om een interactieve en informatieve bijeenkomst te verzorgen met als thema werkgeluk.

Door het coronavirus werken veel mensen vanuit huis. Dit thuiswerken kan zowel positief als negatief werken op ons werkgeluk. Onze autonomie neemt bijvoorbeeld toe en dit is goed voor ons werkgeluk, zie voor meer info De 5 pijlers van werkgeluk voor de belangrijkste factoren van werkgeluk. De eenzaamheid kan ook toeslaan en dit heeft dan weer een negatief effect op ons werkgeluk. Hoe kunnen we het beste maken van thuiswerken? In deze training gaan we hierop in en doen we oefeningen om het werkgeluk vanuit huis te verbeteren. De training vindt online plaats.

Uit onderzoek blijkt dat gelukkige medewerkers productiever zijn, beter samenwerken, minder vaak ziek zijn en meer openstaan voor verandering. Tevens blijkt dat we invloed kunnen uitoefenen op ons werkgeluk. De belangrijkste pijlers van werkgeluk zijn: autonomie, persoonlijke groei, zingeving, relaties en vitaliteit. Hoe kun je gelukkiger en effectiever werken? Op elke pijler worden er speelse werkvormen aangeboden tijdens de online sessie.

Vantevoren kan onze unieke Werkgelukindex worden afgenomen, zodat de deelnemer meer inzicht krijgt in zijn of haar werkgeluk en bij teams we meer inzicht krijgen op welke vlakken we de training het beste kunnen inrichten.

Deze training kan zowel als open inschrijving en als incompany geboekt worden. Op vrijdag 13 november van 13.30 tot 16.00 is er een open inschrijving. Deze training zal online plaatsvinden en de investering is 95,- euro ex btw. Wil je je aanmelden doe dit dan hieronder.

Meer info of aanmelden

Klik hier


Autonomie, pijler van geluk

5 PIJLERS VAN WERKGELUK