Werkgeluk meten met de Werkgelukindex®

Welzijnsindex®

Met de door ons ontwikkelde unieke Werkgelukindex® kunnen we het werkgeluk meten van uw bedrijf en medewerkers meten. De index is gebaseerd op het door ons ontwikkelde model: de 5 pijlers van geluk. Vanuit een wetenschappelijke holistische visie wordt uw bedrijf doorgemeten. De index brengt duidelijk in beeld op welke afdelingen van uw bedrijf mensen het gelukkigst zijn en op welke afdelingen minder. Door te kijken naar de verschillen in de 5 pijlers (autonomie, zingeving, relaties, vitaliteit en persoonlijke groei), kunnen oorzaken naar boven worden gehaald en worden aangepakt. Zo wordt vanuit verschillende invalshoeken het werkgeluk gemeten. Een gelukkige medewerker is een gezonde en productieve medewerker.

De Werkgelukindex® is daarom een goede indicator voor de gesteldheid van uw bedrijf. Bovendien kunt u met deze index uw bedrijf benchmarken tegen andere bedrijven in uw sector, waardoor het een objectieve indicator wordt voor het welzijn van uw bedrijf. De Werkgelukindex maakt werkgeluk meetbaar.

Verschillende variaties Werkgelukindex

De Werkgelukindex kent verschillende vormen. U kunt kiezen uit de Werkgeluk standaard, de Werkgeluk uitgebreid en de Werkgeluk op maat. Zie hieronder de verschillen.
WERKGELUKINDEX
STANDAARD
meting werkgeluk

meting 5 pijlers

uitgebreide rapportage

gedegen adviesWERKGELUKINDEX
UITGEBREID
meting werkgeluk

dieptemeting 5 pijlers

diepte-analyse

uitgebreidere rapportage

gedegen advies

WERKGELUKINDEX
OP MAAT
meting werkgeluk

dieptemeting 5 pijlers

custom made vragen

diepte-analyse

zeer uitgebreide rapportage

gedegen adviesTarieven Werkgelukindex

De Werkgelukindex kent verschillende vormen en verschillende tarieven. Meer de tarieven vindt u bij tarieven Werkgelukindex.