Werkgeluk trainingen


De werkgeluk trainingen van de Gelukcentrale zorgen voor meer plezier op de werkvloer. Hieronder vind je een kort overzicht van onze werkgeluk trainingen. We stemmen de training altijd af op de trainingswensen en behoeften van de organisatie en medewerkers. Graag gaan we dan ook met jou in gesprek zodat we een offerte en trainingsprogramma op maat kunnen maken.

Training Werkgeluk: module Autonomie


Met de trainingsmodule Autonomie bekijken we de autonomie van medewerkers op vier vlakken, ook wel de 4T’s genoemd: Taak (laat mensen zelf kiezen wat ze willen doen), Tijd (niet belonen op het aantal uren, maar op het resultaat), Techniek (hoe ze hun werk doen) en Team (met wie werk je het beste samen). De Gelukcentrale gaat in gesprek met medewerkers en bekijkt met het management op welke vlakken hierin nog winst behaald kan worden.


Training Werkgeluk: module Persoonlijke groei


Met de trainingsmodule Persoonlijke groei biedt de Gelukcentrale oefeningen en interventies om de nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis te prikkelen, maar ook om je talenten te versterken en overtuigingen die je in de weg staan op te ruimen.

Persoonlijke groei gaat over het beste uit jezelf te halen, te leren en in je kracht te staan. Wat is daarvoor nodig?

Training Werkgeluk: module Relaties


Met de trainingsmodule Relaties biedt de Gelukcentrale een totaal pakket aan oefeningen en interventies om de onderlinge samenwerking te versterken. We gaan aan de slag met teams of afdelingen. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met het onderlinge vertrouwen. Is er bereidheid om kennis te delen? Wil iedereen elkaar helpen?

Training Werkgeluk: module Vitaliteit


Met de trainingsmodule Vitaliteit biedt de Gelukcentrale een totaal pakket aan interventies en tips om geluk & gezondheid te bevorderen. We gaan aan de slag met teams, afdelingen of individuele medewerkers. Hoe gelukkig ben je? Wat doe je voor je gezondheid? Hoe kan het bedrijf de gezondheid en het geluk bevorderen? Wat kunnen medewerkers zelf doen?

Training Werkgeluk: module Zingeving


Met de trainingsmodule Zingeving gaan we dieper in op de het gevoel van bijdrage aan het grotere geheel. Draagt de visie en missie van uw bedrijf bij aan het gevoel van zingeving van uw medewerkers? Is de communicatie over de doelen van het bedrijf voldoende duidelijk? Zijn dit ook de intrinsieke doelen van uw medewerkers?


Training Werkgeluk Management


Deze training in Werkgeluk is speciaal ontwikkeld voor het management. Als manager sta je aan de basis van het Werkgeluk van je medewerkers. Je leert over de 5 pijlers van geluk en hoe je deze pijlers zowel op jezelf als op je medewerkers kunt toepassen. Een gelukkige manager zorgt automatisch voor gelukkige medewerkers. Daarnaast leer je een aantal technieken hoe je het werkgeluk van je medewerkers kunt bevorderen.

Training Werkgeluk: op maat gemaakt


Graag stellen we speciaal voor uw bedrijf een training samen. Een goed gesprek en/of onze Werkgelukindex liggen aan de basis hiervan. We komen graag bij u langs om te bekijken wat we op het gebied van werkgeluk voor uw organisatie of afdeling kunnen betekenen.