Ellen van Schaik is een bevlogen bedrijfskundige met een combinatie van positief en daadkrachtig handelen. Na 20 jaar in verschillende functies te hebben gewerkt in de non-profit, werkt zij sinds 2007 als zelfstandige binnen de zorg. Zij combineert daarbij werk als interim-manager met het coachen en trainen van professionals.

Zowel tijdens haar interim-opdrachten als in individuele coachsessies zet Ellen het gedachtegoed van De Gelukcentrale in. Binnen de interim-opdrachten kan dat de inzet van de training Werkgeluk zijn, bijvoorbeeld in situaties waarin medewerkers grote veranderingen tegemoet zien en zich daarbij op een andere manier moeten organiseren of positioneren. Ellen ervaart als leidinggevende dat medewerkers daarna hun potentieel veel beter weten te benutten.

Binnen individuele coachsessies vormt het gedachtegoed van de 5 pijlers van werkgeluk een waardevolle aanvulling op haar eigen coachmethode (Levens Stijlen Inventarisatie, zie humansynergistics.com). Klanten komen naar Ellen toe met vragen over het eigen functioneren binnen een functie, over een verandering van dienstverband of de voorbereiding van zelfstandig ondernemerschap. Het is Ellen’s passie om mensen te laten inzien en ervaren hoe zijn hun persoonlijke effectiviteit blijvend kunnen verbeteren.

Meer weten over Ellen:
– Eigen website: www.excellentinterimmanagement.nl
– LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/ellen-van-schaik/1b/815/975