Uitnodiging Flow in je Werk

Geef je prestaties een boost!

  • Wanneer: 25 april aanstaande
  • Waar: Café/ restaurant De Branding (Croeselaan 303, Utrecht)
  • Tijd: 16.30 uur - 18.30 uur
  • Wie: Managers en medewerkers die méér willen halen uit hun werk!
Graag nodigen wij je uit voor de lancering van ‘Flow in je werk’: de ambitieuze missie van sociaal psycholoog Michiel Hobbelt en econoom Klaas-Jan Reincke om in 2020 ten minste 10.000 mensen aan nieuwe flow-ervaringen te helpen. Hoe? Door praktijkgerichte trainingen die ook écht werken!

De werkdruk neemt toe, zo toont onderzoek van TNO. Werknemers werken steeds langer door en hebben toenemend last van burn-outklachten. Hoe houden ze dit vol? Door van het werk een goede ervaring te maken! Want door je goed te voelen op je werk, ga je beter functioneren. En deze goede ervaring – flow – kun je bewust leren sturen.

Wat gaan we doen?

  • Siebe Huizinga van Uitgeverij Kompas heet u van harte welkom. (En heeft een leuke verrassing in petto.)
  • Arnold Bakker, hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam biedt u de nieuwste inzichten op het gebied van flow en werk.
  • Michiel Hobbelt en Klaas-Jan Reincke verrassen u met een sneak-preview van hun ‘Tour de Flow’.
  • Massagetherapeut Jet Lim zorgt dat u via stoelmassages in de juiste ontspanning komt.
  • En er is volop mogelijkheid om te netwerken, onder het genot van een drankje.

De missie van Hobbelt en Reincke start met de lancering van het gelijknamige boek Flow in je werk, gevolgd door een reeks trainingen die beginnen in september 2019. Dankzij het boek en de trainingen leer je hoe je meer flow kunt aanbrengen in je werk. Je krijgt hiervan alvast een sneak-preview. Of je kunt je aanmelden voor een iets langere introductie op 9 of 17 mei aanstaande: Klik hier voor meer informatie.

Daarom:

Meld je aan door te reageren op deze mail. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De investering is slechts 20 euro. Tijdens de bijeenkomst ontvang je een gratis exemplaar van het boek Flow in je Werk!

‘Flow is een fijne ervaring waarbij men helemaal opgaat in het werk. Flow in je werk laat zien hoe mensen hun werk leuker en uitdagender kunnen maken door taken creatief te herontwerpen via playful workdesign. Aanrader!’ – Arnold Bakker.

Bestel nu al het boek Flow in je werk! Klik hier

Meer info of aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor 25 april en/ of voor meer informatie.

5 pijlers van geluk

FLOW IN JE WERK